top of page

           BRÖLLOP

    Mitt erbjudande inkluderar fotosessioner samt videoreportage. Allt i ett paket.

        En fotosession består av utomhusbilder och ett reportage från ceremonin och bröllopsmottagningen från förberedelser till midnatt. Antalet bilder kommer inte att skrämma dig, eftersom jag fokuserar främst på kvalitet snarare än kvantitet. Ändå kommer de säkert att fylla minnesalbumet från denna viktiga dag för dig.

        Jag erbjuder bilder i digital form i två versioner, färg och svartvitt. I paketet ingår även utvalda tryck i museum/gallerikvalitet i mängden 20/25, som jag själv trycker på en CANON pro skrivare. Du kan läsa mer om utrustningen jag använder i avsnittet Om mig.

      Tryck på andra material, såsom glas eller plexiglas, kan också ordnas beroende på dina önskemål.

        Om du har en önskan om att ge ut minnesalbum i form av böcker kan jag också ge dig råd om detta och välja de bästa möjliga alternativen.

.

        Videon är en kort musikvideo från din dag på upp till 4 minuter, och ett längre material på upp till 35/40 minuter inklusive preliminära utomhus/förlovningsinspelningar.

        Video spelas in i 6K- och 4K-format och levereras i FHD-kvalitet på grund av den slutliga filstorleken.

        Kom ihåg att det viktigaste är i vilket format bilden sparas, inte i vilket den levereras, eftersom 4K inte är lika med 4K. På konsumentmarknaden är detta ett ganska självklart marknadsföringsknep, men i verkligheten är det inte nödvändigtvis funktionellt, varför jag levererar i FHD och som räcker för att se bra bildkvalitet på HDTV/4KTV eller andra medier.

       Visst går det att leverera i såväl 4K som större format, men det är inte praktiskt och jag avråder från det, eftersom man inte kommer att kunna se skillnaden och filerna blir enorma och svåra att spela.

     

        Priset varierar beroende på region. Kontakta oss direkt för ett detaljerat priserbjudande.

     

 Balonfoto

 beautiful pictures from important moments  
bottom of page